#Metoo-debatt strømmes live

I dag, torsdag 22. mars kl. 18 ønsker Kunstkritikk og Nasjonalmuseet velkommen til debatt om #metoo i kunstfeltet. Se arrangementet live her.

I kveld, torsdag 22. mars kl. 18, inviterer Kunstkritikk og Nasjonalmuseet til debatt om #metoo i kunstfeltet. Arrangementet foregår på Mellomstasjonen i Oslo, og blir strømmet her.

#metoo i kunstfeltet markerer både innledningen av Kunstkritikks nye debattserie Kunstkritikk Live, og en ny debattserie der Nasjonalmuseet har invitert tidsskriftene Kunstkritikk, Fanfare og Subjekt til å kaste et kritisk blikk på kunst- og kulturfeltet.

I panelet: Marthe Ramm Fortun, Ane Graff, Snövit Snow Hedstierna og Ahmed Umar, sammen med kjønns- og medieforsker Wencke Mühleisen. Moderator: Maria Horvei, redaktør i Vinduet.

Mer informasjon om debatten og paneldeltakerne her.

Les også:

Intervju med Ane Graff og Petrine Vinje om initiativet #Metoo – Art Education Norway, som tar imot henvendelser fra nåværende og tidligere studenter og ansatte ved alle landets visuelle kunstskoler.

Intervju med Snövit Snow Hedstierna, der hun blant annet forteller om sitt kunstprosjekt An Issue of Structure (2014), som undersøker opplevelsen av å være kvinne/queer/trans i de nordiske landene.

Kommentar av Jonas Ekeberg, ansvarlig redaktør for Kunstkritikk, «Et kvalitetsbegrep for et mer etisk samfunn».

Leserinnlegg