Tenthaus Oslo må flytte

Det nystartede visningsstedet Tenthaus Oslo må flytte fra sine nåværende lokaler på grunn av oppsigelse og riving av huset. Til uken åpner de avskjedsutstilling.

Foto: Tenthaus Oslo.

Prosjektrommet Tenthaus Oslo, som ble startet av billedkunstnerne Helen Eriksen, Ebba Moi og Stefan Schröder i februar i år, melder nå at de må flytte fra sine «legendarisk fine lokaler» i Telthusbakken i Oslo, på grunn av oppsigelse og riving av huset.

Onsdag 29. juni arrangeres det åpning av siste utstilling før flytting til nye lokaler, gruppeutstillingen PACKED!! Kunstnerne som stiller ut, har atelier ved Gamle Teknologisk Institutt i Akersveien 26, Oslo. De er også oppsagt, og har tømt atelierene sine, for å pakke det inn i Tenthaus’ lokaler. I pressemedlingen fra Tenthaus heter det at de ønsker å lage en avskjedsmarkering for atelierfellesskapet, som har etablert seg over kort tid.

Kunstnerne som vil bidra til utstillingen er Tine Aamodt, Siri Austeen, Marie Buskow, Barbara Czapran, Jonas Daatland, Leander Djønne, Helen Eriksen, Kristine Fornes, Katrine Giæver, Gisle Harr, Anna Carin Hedberg, Marianne Hurum, Reidar Kraugerud, Ebba Moi, Are Mokkelbost, Stefan Schröder, Kjetil Skøien, Daniel Teigen, Anne Vistven.

Leserinnlegg