Alle artikler av Melinda Braathen

Ti spørsmål: Cerith Wyn Evans

– Jeg er glad for muligheten til å utvikle nye relasjonelle henvendelser til et stadig økende og forhåpentlig nysgjerrig publikum, sier Cerith Wyn Evans, som åpner ny utstilling på Bergen Kunsthall i dag.

Ti spørsmål: Catherine Opie

– Jeg innså at jeg fremfører vitnemål om en veldig sårbar gruppe mennesker, sier Catherine Opie om fotoserien High Scool Football som hun viser i utstillingen som åpner på galleriet Peder Lund i morgen. I dag holder Opie foredrag på Kunsthøgskolen i Oslo.

Ten questions: Catherine Opie

– I realized that I was bearing witness to a very vulnerable group of people, Catherine Opie says about the series of photographs she will be showing at Peder Lund Gallery in Oslo for her exhibition High School Football. Today she will be giving an open lecture at 15:00 pm at the Oslo National Academy of the Arts (KHIO).

Nylig publisert

Ikke en vitrine

– Fordi vi er en aktør i kunstutdannelsen i det norske samfunnet, tror jeg det bare et spørsmål om tid før museet får mer offentlig støtte, sier Gunnar B. Kvaran, avtroppende direktør ved Astrup Fearnley Museet.

Kritiska fabler

På Bildmuseet i Umeå får människa och djur inta nya positioner i förhållande till varandra genom olika koreografiska, narrativa och videobaserade verk.

Postkort fra Cortona

Fra Angelicos Bebudelsen befinner seg på Museo Diocesano i Cortona, samme by hvor det ble malt i 1432, så her er det ikke nødvendig å sjekke utstillingsperioden.