Run replay

Noen saker er så viktige at de klarer å forskyve dekningen av presidentvalget . I dag er New York-avisene utelukkende opptatt av den syvende og avgjørende sluttspillkampen mellom baseball-lagene New York Yankees og Boston Red Sox.

Noen saker er så viktige at de klarer å forskyve dekningen av presidentvalget . I dag er New York-avisene utelukkende opptatt av den syvende og avgjørende sluttspillkampen mellom baseball-lagene New York Yankees og Boston Red Sox. Hvem enn som vinner idag er videre til finalen. Gatene i New York vil virke besynderlig tomme i kveld.


Da lagene møttes tidligere i Boston i juli, sammenfalt dette med med The Democratic National Convention. John Kerry – en ivrig sportsinteressert og ivrig beundrer av Sovjetunionens legendariske ishockeylag fra 1980-tallet – fulgte kampen fra tribunen. Skjønt, straks kameraet zoomet inn på presidentkandidaten kom det til unison buing på stadion. Det er lav toleranseterskel for kandidater som forsøker å slå mynt på sport. Til det er denne typen oppgjør for viktige. Overføringsverdien fra kveldens kamp er i så måte begrenset. Det eneste måtte være at når lagene trer ut på banen er flertallets støtte til utfordrerne Boston Red Sox. Ikke fordi man sterkt ønsker å se dem vinne, men fordi man vil se Yankees tape.

Comments