Velkommen til et nytt og oppdatert kunstkritikk.no

kunstkritikk.no har nå eksistert i to år, og vi mente det var på tide med en oppussing av nettstedet.

kunstkritikk.no har nå eksistert i to år, og vi mente det var på tide med en oppussing av nettstedet.

Vi har forandret designet og gjort noen mindre endringer i oppsettet, men først og fremst har vi etablert en fast aktualitetsspalte.

AKTUELT skal være nettstedets dagbok der vi skriver om ting som vi ikke får dekket gjennom våre ordinære tekster. I motsetning til våre tidligere blogger som har vært knyttet til spesielle arrangementer og temaer skal denne gå kontinuerlig. I oppstarten vil AKTUELT skrives av Ketil Nergaard og Steinar Sekkingstad. Ketils jobb blir her å følge med på det som skjer av kunstkritikk og -debatt i andre medier, mens Steinar skal skrive fra kunstscenen i Bergen, og litt om sitt spesialfelt som er lydkunst.

Etterhvert vil det bli flere skribenter i AKTUELT. Noen vil være innom i en kort periode, mens noen vil skrive over lengre tid. Vi tror at spalten vil bli et positivt tilskudd til nettstedet som vil utvide vårt nedslagsfelt og åpne for en bredere kunstdiskusjon. Tanken er at AKTUELT skal plassere seg et sted mellom de lengre redigerte tekstene og debattsidene. Her vil det også bli mulig å sette i gang diskusjoner om litt andre ting enn selve anmeldelsene. AKTUELT er som alle våre sider åpen for kommentarer og innlegg fra leserne, og det er de samme debattregler som gjelder her som ellers på siden. (Se nederst)

Fra i dag vil det bli mulig for de som skriver debattinnlegg og kommentarer å registrere seg på nettstedet. Som registrert bruker vil dine innlegg merkes med et symbol som viser at det er du selv som har skrevet innlegget. Dermed kan ingen misbruke navnet ditt, og dine innlegg vil skille seg fra anonyme innlegg. Vi har også endret noe på hvordan innleggene kommer fram på siden.

Arbeidet med redisignen har gått litt raskt. Det er derfor fremdeles noen småting vi skal rette på. Hvis du ser noe som ikke fungerer, eller som kunne vært bedre, send gjerne en kommentar. Gode råd mottas med takk!

Kommentar- og debattregler

Vi gjør oppmerksom på at debattinnlegg og kommentarer på kunstkritikk.no ikke blir forhåndsredigert av redaksjonen. Det er derfor viktig at alle forholder seg til de gjeldende regler for debatt og kommentar.

1. Du er personlig ansvarlig for innholdet i dine innlegg, og vil holde kunstkritikk.no skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine debattinnlegg.

2. Du er forpliktet til å følge norske lover og regler og ikke bryte med god presseskikk. Det er ikke lov å skrive eller lenke opp til noe som er ærekrenkende, obskønt, støtende, rasistisk, truende eller pornografisk.

3. Det er ikke tillatt å trakassere meddebattanter. Vi oppfordrer alle til å holde en saklig tone. Diskuter sak og ikke person! Personangrep tolereres ikke. Det er heller ikke lov å krenke privatlivets fred.

4. Du er forpliktet til å følge norske opphavsrettsregler. Det er ikke tillatt å kopiere og legge ut artikler fra andre medier uten tillatelse fra disse. Du kan imidlertid legge ut en lenke, samt sitere korte utdrag med tydelig referanse til hvor artikkelen stammer fra.

5. kunstkritikk.no forbeholder seg retten til når som helst å kunne ta bort innlegg vi mener bryter med våre grunnregler. Dette gjelder også «spam» og feilpostinger, eller forsøk på å ødelegge eller avspore debatten.

Comments