Åpner før åpningen

Kunsthall Oslo melder at de åpner sin første utstilling i september, men inviterer til før-åpning førstkommende fredag, 20. august.

Kunsthall Oslo melder at de kommer til å åpne offisielt med utstillingen «I Must Say That At First It Was Difficult Work» 17. september. Men allerede førstkommende fredag, mens galleriet fortsatt er inne i den siste byggefasen, inviterer de til før-åpning under overskriften «Kunsthall Oslo under arbeid».

Terje Nicolaisen, Museo De Pasatiempo.

Under før-åpningen 20.august kl. 20 vil Kunsthall Oslo feire innvielsen av en forstørret utgave av den Oslo-baserte kunstneren Terje Nicolaisens verk Museo de Pasatiempo (2001). Museo de Pasatiempo var opprinnelig en multippel, et bordspill der spilleren kunne gå inn i rollen som museumskurator. Den forstørrede utgaven – 1600% av originalen – vil i fremtiden fungere som del av Kunsthall Oslos utstillingsarkitektur. Museo de Pasatiempo (Forstørret utgave) er bygget av Daniel Mabin og Dylan Brockie.

Kunsthall Oslo, med kuratorene Will Bradley og Per Gunnar Eeg-Tverbakk i spissen, ligger i Oslos nye bydel Bjørvika, langs sjøsiden av spor 19 på Oslo Sentralstasjon (Oslo S).

Leserinnlegg